nem

A dolgok jelen állása szerint este 9-ig elkelt 1 db pohár, szóval a kísérlet úgy tűnik, egyértelmű eredménnyel zárul.

Ilyenkor élénken eszembe jut az, amikor felteszek képeket, és jönnek a kommentek, hogy "de hát ebből simán megélhetnél", és udvariasan hátírom, hogy nem, Asztrogóték neofolk zsebboltjában próbálkoztunk már vele annak idején, és szépek voltak azok is (mondjuk sosem jutott hozzám vissza a maradék, mert Asztrogót a bolt bezárására már megszakította J.-vel és velem a diplomáciai kapcsolatot  - életem egyik markáns wtf jelensége, hogy pontosan miért - és hát akkor miért is adná vissza a bizományban nála hagyott cuccokat??? 4-5 évre mondjuk meglett volna belőle mindenki karácsonyi ajándéka, de hát ahhoz beszélnie kellett volna velem) (elég súlyos volt, hogy úgy jöttünk rá, hogy már nem vagyunk ún. barik, hogy megpróbáltuk felhívni, mert nem válaszolt az emailekre, és már nem élt a száma). Szóval az már ott és akkor is kiderült, hogy az emberek ilyen holmikat nézelődni szeretnek, nem vásárolni, de gondoltam, hátha ez azért valamivel mégis jobban eltalált hely lesz, borfesztivál, miegymás.

Persze az is lehet, hogy masszívan félreáraztuk a készletet (fél napig tanulmányoztuk Fleóval ketten a meskán a hasonló termékeket, de hát az is csak azt mutatja, mit kínálnak, nem azt, hogy mi ment el), de nem hinném, hogy ha valamivel lejjebb mentünk volna, más a helyzet - sokkal lejjebb menni meg egyszerűen az anyagköltség és a munkaórák miatt nem érdemes.

Kicsit viaskodik bennem a csalódottság és az énaztándemáregyévemegmondtam-hülyékvagytokmind-mértnemhiszteknekem, egyelőre szerencsére ez utóbbi nyer, néha jó ám, ha az ember nem hiszi el, amikor a barátai lelkendezni kezdenek.