ruházati termékek (25. áruosztály) kozmetikum (3. áruosztály)

A nizzai nemzetközi osztályozás szerint. Ide sorolandók.

Tegnap vettem valami leárazott igen-magas-sarkú, százszázalék természetellenes anyagból készült, fröccsöntött és néhol műszőrös csizmácskát, mert az egyetlen igen-magas-sarkú lábbelimnek (szintén csizma; a cipőt szabályszerűen elkoptattam) papírvékony a talpa, csúszós, és egyáltalán, kicsi vagyok, székre... ööö... jó magasra sarkalt cipőkre állok. Egyelőre még tökéletesítenem kell, hogy hogyan lehet ebben bokatörés nélkül járni, de ha nem kell macskakövön libbennem szépen, akkor egész jól megy. És kicsit csúnya és a talpa is vastag, nagyon, de legalább zord időben sem szivárog át holmi vékony kis bőrtalpacskákon a fagy, és szerencsére a boltban is egy számmal nagyobb volt már csak, úgyhogy legalább a diszkrét frottírzokni is belefér (nem nőies, de legalább fekete), hideg ellen.

Vettem szemhéjtust is, igen, mert hátha egyszer megtanulok bánni vele, és különben is, biztos szebb leszek tőle és még amúgy is jól jöhet (csak tudnám, mikor és mire)... ...és erről eszembe jutott egy nagyszerű karikatúra-ötlet, de rájöttem, hogy még ha meg is rajzolom, egy ideig senkinek sem mutatom meg, mert még a végén összefüggést fedezne fel a rajz témája és szerény személyem között (és ez nem lenne ám alaptalan, csak nem szeretném mégsem). Majd rajzolok másikat, mert másik ötlet is eszembe jutott, és abban nincsen szemhéjtus.

És vettem régi filmeket is, hogy megtanuljak igazán úgy viselkedni, hogy majd ha Grafikuslány vesz nekem gyógyfüves cigarettát és szipkát, akkor véletlenül egy szélesebb karlengetésnél ne toljam föl az egészet az orromba, bár nem tervezek dohányozni még gyógyfüveset sem, különben is, a szervezetem az elmúlt napokban már nagyon tiltakozott a gyógyfüvek ellen, úgyhogy azért sem. Nem meglepő, amióta felfedeztem az Új Terméket (házilag feltölthető papír teafilter, százas csomagban), azóta körülbelül három hét alatt tizenöt doboznyi gyógyteát töltöttem magamba, és még azt sem szabad korlátlanul. Még szerencse, hogy a szervezet jelzi, ha elég volt.

Aztán ennek örömére, és hogy a költekezést visszafogjam, inkább nem vettem sajtos kiflit, különben is hizlal; és amúgy is csak a lengmagos zabpelyhet szeretem (én így vagyok perverz), és amúgy is biztos gyógynövény van benne. Vagy mégsem.