grunge trivia

Ezen a képen gyanús, hogy nem Jerry Cantrell a világ legjobb pasija. De... Akkor is ő a legjobb! Ez itt pedig súlyosan rock and roll... Igen, vannak új turnémesék a kopasz turnéfotósuktól, lehet álmélkodni és olvasni.

Hm, lehet, hogy tündérmesék helyett nekem is turnémeséket kellene írnom? Nem, ahhoz először turnéznom kellene, és amit abból eddig láttam, hát, az nem nyúlnak való stressz.

És persze a kedvenc kvíz-kérdésem:
This hairy fellow has giant feet, lives in the northwest mountains of the North American continent, and is notoriously camera-shy. Who is he? Ennek a szőrös fickónak hatalmas lába van, Észak-Amerika északnyugati hegységeiben él, és hírhedten irtózik a kameráktól. Ki ő?

a) James Sullivan amerikai milliárdos, meggyilkoltatta a feleségét, 19 évig szökésben volt
b) A werewolf egy vérfarkas, bár inkább farkasember
c) Sasquatch maga a sasquatch, a szőrös, nagydarab hegyi ember
d) Eddie Vedder a Pearl Jam énekese, ugye
Eddie Vedder, hát ki más lenne! Mostanában szőrös, Seattle északnyugaton van, hegyek közt, a kamerát pedig már a Jeremy   óta nem szereti... Eddie! Eddie!

Néminemű nem kis szerencsétlenkedés után foglaltam szállást, úgyhogy két hét múlva nem az esőáztatta mohán kell nyugtatnom fázó tagjaimat, nyavalyogtunk Grafikuslánnyal, spagettiztünk Brainoizzal, és sok a munka, annyi, hogy kedden vittem belőle haza is, éjjel fél kettőig jelentéseket írtam, aztán összeomlottam zokogva, és nem aludtam ki magam azóta sem.

Illetve rendetlenség van, még mindig iszonyatosan nagyon fáradt vagyok, különösen szellemileg, de nagyon; és tegnap gyakorlófényképeztem, de reggel úgy elaludtam, hogy nem hoztam belőle mutatóba sem halott fákat, sem gótikus lámpaoszlopot. Mondtam én, hogy ez lesz a vége, ha egyszer gépet kapok a kezembe, halott fák, gótikus lámpaoszlopok, már csak a mohos kőkísér... ööö... angyalszob... szóval szökőkutak hiányoznak az igazi romantikus művészethez.