technikai jellegű morgolódás

Ahhoz képest, hogy napok óta mennyit baszakszom azzal, hogy át kéne állítani a blogot modern sablonra, amiben állítólag úgy működik majd a lapozófájl, ahogy azt kéne neki, még mindig sikerült valahogy visszakanalaznom ezt a kézzel befoldozott, ócska ladikot a tartalom alá.

A 2011 júniussal valamit olyan elementárisan eltoltam, hogy újféle alapokon sem képes egyben behozni mind a tizenkilenc bejegyzését (ami egy híján húsz, és húsz bejegyzést amúgy is simán be kéne tolnia még ebben a rendszerben is), és vagy nem lehet kommentelni, vagy nem tudom beállítani, milyen szöveg jelenjen meg a számukról (a Nincsenek megjegyzések: pedig már csak a kettőspont miatt sem tetszik nekem, nagyon és átütően nem), pedig ezt pl. régen olyan simán, evidensen és tökéletesen kezelte (azt sem értem, hogy ha ezt eleve csak, kizárólag és megválaszthatatlanul magyarul hajlandó kiírni nekem, akkor az archívumhoz miért csak angol nyelven képes hozzárendelni a hónapokat) (alapvetően angolul használom a bloggert, szóval a többi magyarul felbukkanó szöveget sem értem).

Mindegy. Most már csak idő kérdése, és semmi sem lesz többé ugyanolyan, kivéve a hátteret, mert ahhoz ennyi, fehér alapra készült kép után nem nyúlok hozzá semmiképp sem.