nem bírom én ezt már, de tényleg

Meleg van. Egy hete nem frissül az Order of the Stick (és ráadásul a legutóbbi epizód sem volt olyan katartikus). A görögdinnyét rosszul árazták be, és akkor már olyan nyűgös voltam, hogy inkább ott hagytam a pénztárnál. Tegnap belerepült a szemembe egy zöld képrenyőrovar (és ma reggel egész szőnyegnyit kellett belőlük eltakarítanom a lámpám alól, de csukott ablaknál meg lehet dögleni). Az új asztali lámpám feleannyiba került, mint az égő, és így már egyáltalán nem olyan jó a helyzet, mint hirdették.

Komolyan mondom, ha nem lenne XKCD (mint az ott oldalt), folytatásos Doctorow, mirelit meggy, és nem álmodnék vicceseket, akkor még rosszul is érezném magam.

U. I.: kifelejtettem a héjában sült krumplit fűszeres cukkinivel, újhagymával, paprikával, vajjal.

U. I. 2: és azt, hogy három hete egyszer minden rekordomat megdöntöttem a WarCraft III. utolsó pályáján. Simán megtartottam végig a humán várost, pedig azt még soha! Igen, nekem ez örömet okoz.

U. I. 3: és Kate Elliott Shadow Gate-je is jó volt. Alig várom már, hogy megjelenjen a sorozat harmadik, egyben utolsó kötete.

U. I. +1amagyarigazság: a vadonatúj lila körömlakkom, bár szerintem az rajtam kívül senkinek sem fog tetszeni. De tényleg. Sötétlila, irizáló türkizkék pöttyökkel. És ráadásul két és fél éve nem festettem ki a körmömet.

Ahhoz képest egész jó sikerült. És egyáltalán nem úgy néz ki, mintha rácsuktam volna a kezemre az ajtót. Hanem úgy, mintha egzotikus, könnyed kis skarabeuszok nőttek volna az ujjaim végére. Vagy várjunk csak! Ez biztos, hogy jobban hangzik...?