elindult

És ilyen lesz. Meg ilyen. Meg még rengeteg féle. És lesznek köztük csúnyábbak is, meg szebbek is. És régiek és újak. Pillanatnyilag 577 van listán (5 nagy mappának még mindig nem mentem neki), 75 a naptárban elhelyezve, 12 időzítve. Az első már kiment.


A cím tapsiful.tumblr.com, és mivel ez a standard tumblr accountom, más is előfordul rajta, ide rebloggolom Ireland's Eye On Myth érdekes és szórakoztató posztjait (külön aranyos, hogy amikor felidegesíti magát, egyre rosszabb lesz a helyesírása), a vicces képeket, az érdekességeket, Richard Armitage-t, és amire még a tumblr való. Na jó, nem, filmidézetes gifeket például tök ritkán. Nem is tudom, hogy nem vonták még be a tumblr-engedélyemet. De szóval a sok minden más között igyekszem mostantól tartani, hogy déltájban lesz egy-egy ilyen kép is. Meg ilyen. Meg még rengeteg féle.


(A dupla szignó oka - ó bocs, a szignó olyan fantáziátlan, mint amúgy én vagyok - hogy ez valójában mindig két külön kép, mert alapbeállításon a tumblr az egy képet bekicsinyíti, a két képet viszont nem. Aztán lehet, hogy csak én vagyok kompjúterjáratlan, de szóval ha én az vagyok, akkor alighanem akadnak még rajtam kívül esetlenek. Azaz minden poszt két kép.)