ásít, mert hidegfront van

Jó ideje nem írtam már, persze nem azért, mert úgy elsodortak az események - bár kivételesen történtek dolgok, például voltam szabadságon, és egyáltalán nem sikerült kipihennem magam. Most épp próbálok visszarázódni a munkába, nem segít, hogy az egész projektet átmigrálták valahová, ahol minden máshogy van, és ráadásul jó néhány, általunk gyakran használt funkció hiányzik is.

Voltam Párizsban, nagyon jó volt (a megérkezést leszámítva, ahol felszínre törtek a Charles de Gaulle reptér leghervasztóbb hagyományai: a terminálra érkező összes repülő összes utasát egy darab kijárat öt darab határőre engedte át... és persze, a járvány nagyon visszafogta a CDG forgalmát is, de azért nem egy Ferihegy, folyamatosan jönnek a gépek). De amúgy jó volt, szép volt, csináltam fényképeket, sosem lesz időm átválogatni őket. Voltunk kisebb-nagyobb kirándulásokon, sétáltunk, főztünk, néztünk sorozatot, és a nagyon puha Cica is hagyta, hogy megsimogassam, bár amúgy roppant félős jószág (és nagyon szép). 

Aztán hazajöttem, és nagyon rosszul viseltem a hőséget, valamint azt, hogy közben tíz óra időeltolódással megindult a virtuális WorldCon. A legtöbb délutáni (számomra hajnali) eseményt persze kihagytam, mondván, úgyis felveszik őket, és később is visszanézhetem - aha, persze, végül nyilván azokat nem vették-tették fel, amik igazán érdekeltek volna. Eh. Ráadásul csak egy hetet hagytak megnézni a kimaradt felvételeket, ami barátságtalanul szűkmarkú, de azért így is sikerült pár kifejezetten érdekes beszélgetést végighallgatnom.

Továbbá egy másik komoly kötetbe is bekerült egy novellám, aminek nagyon örülök, és eléggé büszke is vagyok magamra. Az elmúlt időben nagyjából csak ennyit írtam, szóval ezekből a bejelentésekből sajnos nem fogok rendszert csinálni, de hát ez így is épp elég nagy szó!