fáradtan vezetni blogot sem érdemes

Láttam ilyen harminc napos kihívást bloggereknek, és volt benne minden, olyan is, hogy öt kevéssé ismert tény veled kapcsolatban, és el is kezdtem gondolkozni rajta, de csak odáig jutottam, hogy kevéssé ismert tény, de szerdán kihúzták két fogamat, és utána volt némi tereprendezés is a helyükön, és még mindig nagyon fáj. De tényleg. És szomorú is vagyok, mert nem haladok semmivel sem, amivel haladni akartam, és egyfolytában álmos vagyok, de aztán rémálmaim vannak, és arra ébredek, hogy iszonyatosan fáj az ínyem, mert nyilván a rémálomtól összeszorítom a fogam, azaz teljes erőből belenyomom az ideiglenes koronát a sebbe.

Most össze kéne szednem négy további tényt, de nem nagyon jut semmi sem az eszembe. A jobb kisujjam ferde, mert eltörtem tizenkét éves koromban. Évekig rosszul szerepelt a TB kártyámon a nevem, mert annak idején az egyetemi ügyintéző kihagyott belőle egy betűt.

...az agyam ezen a ponton összerakta a brillkolbász kifejezést, szóval újabb ismeretlen tények felkutatása helyett inkább elmegyek aludni, mindenkinek jobb lesz.